preview

Ponta: Echipa lui Dragnea a tiparit milioanele de “ziare otravite”.

Victor Ponta, acuza echipa de campanie a PSD ca a tiparit un nou tiraj de ziare otravite, dar semnaleaza si o grava eroare de tehnoredactare, acestia inventand cuvantul EUROPARLAMENTRI …!

“EUROPARLAMENTRI” scrie Echipa lui Dragnea in milioanele de “ziare otravite” pe care Posta Romana le va duce in perioada urmatoare acasa la toti romanii! Totul platit din banii primiti de la Bugetul de Stat ( taiati de la sosele, scoli si spitale) !

Din milioanele de euro primite de la Buget nu pot sa faca si ceva bun pentru oameni in afara de campanii murdare si dezinformari? Daca tot mint si se lauda cu ce am facut noi macar sa scrie corect in limba romana!

Mai scrie Echipa “Dragnea” acolo ca :

1. Au redus TVA de la 24 la 19% - pai iar se lauda cu ce a facut Guvernul “Ponta” in 2015 ( dupa care Dragnea m-a vandut ca sa scape de mine si a votat Guvernul “Ciolos” cu conditia sa isi pastreze oamenii la Ministerul Dezvoltarii si pe Carmen Dan Prefect la Teleorman !

2. Pensiile au crescut in avans fata de lege - de la 1 Ianuarie 2019 tocmai au fost inghetate prin Ordonanta de Urgenta ( nu au dat nici macar cresterea anuala prevazuta de lege)

3. Economia Romaniei a crescut cel mai mult in timpul Guvernelor “Nastase” “ Ponta”, “Grindeanu” si “Tudose” - nu mai scrie in fituica si de ce ne-a dat afara pe toti Dragnea? Ca nu am fost de acord cu analfabetii si hotii lui?

Adevaratii social democrati stiu adevarul despre ce rau face “Echipa Dragnea” ! Romanii nu mai pot fi mintiti cu “ziare otravite” !

Fiti alaturi de PRO Romania! Pentru Romania! " a postat liderul ProRomania pe contul de facebook.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Ponta: Echipa lui Dragnea a tiparit milioanele de “ziare otravite”.

Cauta categorie