Ordin de la ‘’Imparatie’’: Prezentati smartfonul. Facebook-ul la control!

In noiembrie 2014  Klaus Iohannis ajungea presedintele Romaniei, turul doi al alegerilor a produs o imensa surpriza cand acesta recupera un deficit de 10 procente. A doua zi dupa zi tot PSD-ul era siderat, un mesaj se auzea din gura lor pe toate canalele de stiri “Am fost invinsi de partidul Facebook” …!

Intr-adevar, in acea campanie, echipa lui Iohannis folosise la maxim oportunitatile oferite de retelele de socializare.  De atunci au mai fost ture de alegeri, au fost mitinguri si proteste, online-ul a devenit campul de lupta al partidelor si nu numai. Psd-ul si-a invatat lectia, au obligat intregul aparat de partid sa fie activ pe retelele de socializare, o invazie de conturi fake si-a facut aparitia pe facebook, mesajele transmise chiar si pe sputnik.md au ajuns in online-ul romanesc. Cand tara fierbea si era in strada postacii psd distribuie poze cu pisici, cand fac vreo boacana tac chitic, iar cand vin mesajul de la centru toti sunt activi.  

Si pentru ca totul sa mearga ca uns, au aparut si departamentele de monitorizare. Fiecare postac este evaluat la activitatea pe facebook. Se poate vedea cum o mesajele transmise de Vasilescu sau Manda sunt preluate apoi de directorasi, distribuite de sefutii din deconcentrate si rostogolite mai departe de slujbasii de prin birouri.

Strategia acestora este corecta, dar si in aceasta situatie este valabila vechea vorba romanesca cu lupul, parul si naravul.

Metodele psd-iste au ramas aceleasi ca in anii 90. Atunci erau adusi minerii sau muncitorii de IMGB sa faca ordine, acum sunt adusi angajatii de la Compania de Apa si pusi sa “ocupe” facebook-ul!

Plecand de la situatia semnalata de o craioveanca ( … pe facebook!), in care ne povesteste cum mamei acesteia, angajata la Compania de Apa, i- i este modificat profilul de facebook, vedem clar cum acest partid nu mai are sanse de a se face bine.  

 “Smartphonul la control” este noul “ordin pe unitate” prin birourile deconcentratelor!!!  

  preview preview

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Ordin de la ‘’Imparatie’’: Prezentati smartfonul. Facebook-ul la control!

Cauta categorie