preview

Iohannis: Da la referendum, înseamnă Da, PSD acasă

Preşedintele Klaus Iohannis a decarat, marţi, la Craiova, că referendumul din 26 mai este ”cel mai important lucru”, fiind capabil să redea România românilor. Şeful statului susţine că referendumul se axează pe două lucruri fundamentale: justiţie dreaptă şi lupta anticorupţie. ”Acest referendum oferă ştampila românilor să spună clar PSD-ului că aşa nu se mai poate continua”, a afirmat şeful statului, potrivit căruia ”Da” la referendum înseamnă ”Da, PSD acasă”.”Vorbim despre un referendum care vrea să redea România românilor, fiindcă aici vorbim despre cele două lucruri fundamentale în societatea noastră, în democraţia noastră: vorbim despre o justiţie dreaptă şi despre lupta anticorupţie”, a spus Iohannis.

 

Ştiţi unde s-a văzut cel mai bine cum ar arăta România lui Dragnea? La Topoloveni

 

”Ştiţi unde s-a văzut cel mai bine cum ar arăta - nu cum va arăta pentru că nu va fi  - ci cum ar arăta România lui Dragnea, la Topoloveni. Câţiva oameni nemulţumiţi şi-au permis, vezi doamne, să nu fie de acord cu Dragnea şi s-au dus acolo şi au fluierat. Ceau păţit? După cinci minute, pac în dubă şi la Poliţie. Nici măcar comuniştii nu si-au permis aşa ceva, dar ăsta acolo vrea să ne ducă. Eu nu sunt de acord cu aşa”, a mai declarat, marţi, Iohannis, la Craiova.

 

Preşedintele Klaus Iohanni a declarat, marţi, la Craiova, că lumea este complicată în ziua de astăzi”

”Dacă îşi vede fiecare numai de bucăţica lui, o rezolvă mai bine sau mai rău, probabil mai degrabă mai rău, şi pierdem toţi. Lumea este complicată în ziua de astăzi, dragii mei, nu mai este suficient să vezi numai ce este chiar în faţa nasului tău, trebuie să vedem un pic dincolo. Trăim într-o lume globalizată, pe de-o parte, asta înseamnă că toţi suntem cu toţii în contact - şi nu numai prin reţelele sociale ci şi prin economie, prin evoluţiile economice. Pe de altă parte, vedem foarte clar că statele mici nu mai sunt auzite singure. În lumea aceasta, trebuie să stăm împreună dacă vrem să contăm. Cum îşi imaginează pesediştii că dacă stăm noi singuri, aşa, mai ocoşi, şi scriem pe panouri «România merită mai mult»¬  - au uitat să completeze decât PSD  - lumea ne bagă în seamă. Nu te bagă în seamă. Da, merităm mai mult, aşa e”, a spus Klaus Iohannis.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Iohannis: Da la referendum, înseamnă Da, PSD acasă

Cauta categorie