Raluca Turcan, candidatul opoziţiei pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor

Deputatul liberal Raluca Turcan este candidatul opoziţiei pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, ea având susţinerea USR şi PMP.

 

"Am plecat împreună cu colegii mei, domnul preşedinte USR Dan Barna şi domnul preşedinte PMP Eugen Tomac, de la o serie de priorităţi care ţin de obligaţiile pe care noi le avem faţă de cetăţenii României. În primul rând, vorbim despre corectarea erorilor din justiţie în urma apărării infractorilor în ultimii doi ani şi jumătate de către PSD şi gruparea din jurul lui Liviu Dragnea. Este obligatoriu pentru noi să transpunem în legislaţia din justiţie recomandările Comisiei de la Veneţia şi, de asemenea, să milităm împreună în Parlament pentru o justiţie dreaptă. Am plecat de la ideea că trebuie să facem dreptate pentru românii din diaspora care pentru a doua oară şi-au văzut îngrădit un drept fundamental şi anume dreptul la vot. De aceea, e nevoie de susţinere importantă în Parlament pentru a facilita votul românilor din diaspora prin votul prin corespondenţă şi votul electronic. Există proiecte în momentul de faţă în Parlament care pot fi puse cap la cap şi să rezulte o decizie comună a opoziţiei pentru apărarea drepturilor românilor din diaspora", a declarat Raluca Turcan.
 
Ea mai spune că pentru mediul economic este nevoie de o gură de oxigen, pentru mediul de afaceri, care a fost victimă colaterală a apărării infractorilor prin lege si instituţiile statului de către PSD şi ALDE. 
 
"Momentul desemnării preşedintelui Camerei Deputaţilor este un moment care poate să pună bazele acestei agende reformatoare de priorităţi pentru cetăţenii României.
Şi ne-am bucurat astăzi să ajungem la un acord comun de susţinere a unui singur candidat din partea celor trei formaţiuni în persoana mea pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor", a psus Turcan în finalul declaraţii, ea fiind încadrată de lidderii USR şi PMP, Dan Barna şi Eugen Tomac.

viewscnt

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Raluca Turcan, candidatul opoziţiei pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor

Cauta categorie