Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, anunta ca s-a decis

 

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, pare ca s-a decis. Dupa o campanie pe facebook prin care anunta intentia de a reveni in politica si a candida pentru Primari Craiovei la alagerile din 2020, Antonie Solomon a luat decizia de a adera la ProRomania, partidul condus de Victor Ponta si mai mult ca sigur va candida din partea formatiunii la viitoarele alegeri locale.

Dupa ce mai multe zvonuri au circulat privind negocierile fostului primar cu mai multe partide politice, astazi ascesta si-a anuntat pe pagina de facebook aderarea la ProRomania.

„Se pare ca, la noi, un lucru secret se afla cel mai repede.
Astazi, 13 iunie, m-am hotarat sa ma inscriu in Partidul ProRomania. Toata viata 13 mi-a purtat noroc: pe 13 martie am cunoscut-o pe sotia mea, pe 13 iulie s-a nascut baiatul meu, am depus juramantul la ora 13 ca viceprimar, la masina am avut numarul 13. Sper din toata inima sa imi poarte noroc si ziua si hotararea de azi si sa construim o filiala puternica a acestui partid.
Eu consider ca va fi un partid PRO Craiova. Ii astept pe toti cei care cred in mine sa ne apucam de treaba!“ este mesajul transmis de Antonie Solomon pe facebook.com.

Antonie Solomon a fost primar ales al Craiovei in doua mandata 2004 – 2008 si 2008 – 2012 cel de-al doilea mandat al sau fiind intrerupt in perioada martie 2010 – iulie 2011 canb a fost plasat in arest preventiv in urma unui dosar deschis de DNA.

Dupa ce a pierdut alagerile la Primaria Craiovei in iunie 2012 in fata Olgutei Vasilescu, Solomon a fost ales senator pe listele PPDD in decembrie acelasi an. Nici acest mandat nu a fost dus la capat, Antonie Solomon primind o candamnare cu executare de trei ani pentru luare de mita in anul 20013.

A fost eliberat conditionat in decembrie 2014.

Ca primar al Craiovei, Solomon a fost un personaj politic contraversat dar despre toate astea vom vorbi pe larg in perioada urmatoare, doar avem un an la dispozitie !

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, anunta ca s-a decis

Cauta categorie