2019 anul revenirilor in politica locală. Și Horațiu Buzatu redevine membru PNL

O dată cu apropierea alegerilor locale pe scena politica locală avem parte de mai multe reveniri. După ce fostul Primar al Craiovei si-a anuntat inscrierea in partidul condus de Victor Ponta si fostul președinte al PNL Dolj și deputat in legislatura 2004 – 2008, Horațiu Buzatu a anunțat revenirea in politică și în PNL.

Buzatu a condus filiala Dolj în anul 2004 când la alegerile locale a un scor peste așteptări.

După anul 2005 când a pierdut conducerea filialei, Buzatu s-a aflat intr-un conflict permanent cu mai marii locali ai partidului in special cu Mihai Voicu parlamentar si ministru in cabinetul Tariceanu.

În 2016, Buzatu a profitat de modificarea Legii Partidelor și a inființat Partidul Mișcarea Liberală pe listele căruia a candidat la Primaria Craiova.

Ca orice politician care se respectă, Horațiu Buzatu a anunțat revenirea pe pagina personală de facebook:

„Am luat decizia de a redeveni membru al Partidului Național Liberal. Cred că în această perioadă, în care prea mulți impostori vorbesc despre politicile de dreapta, este nevoie de mai multă coerență, de mai multă prezență în spațiul public și de mai multă acțiune pentru a face cunoscute principiile liberalismului.
Zilele trecute îmi exprimam temerea că vom avea parte de o campanie electorală pentru alegerea președintelui mai mizerabilă decât aia de acum cinci ani, când, dinspre PSD și turma lor de postaci au curs cele mai josnice și abjecte acuze. Din fericire pentru igiena dezbaterilor politice de atunci, candidatul Iohannis nu a intrat în horă, nu a ripostat, nu și-a pierdut calmul, preferând să-l lase pe Ponta și ai lui să fiarbă și să facă spume.
Cei cinci ani au trecut, noua campanie electorală bate la ușă și – așa cum spuneam mai sus – manipulările și minciunile revărsate în spațiul public au început să se manifeste din belșug, chiar dacă promotorii acestor mizerii sunt ușor diferiți.
Un lucru este cert: Klaus Iohannis are nevoie de o susținere cât mai largă, după cum România are la fel de multă nevoie să-și continue parcursul european, să consolideze statul de drept, să liberalizeze economia națională.
Primul pas s-a făcut, cu succes, în 26 mai, când PNL a câștigat alegerile pentru Parlamentul European. A doilea pas trebuie să fie recâștigarea președinției României în această toamnă. Iar din 2020, trebuie făcuți următorii pași pentru a scoate PSD din administrația locală și centrală.
În ce mă privește, voi susține cu toată puterea aceste obiective” e msajul postat de acesta.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »2019 anul revenirilor in politica locală. Și Horațiu Buzatu redevine membru PNL

Cauta categorie