Violeta Alexandru, presedinte PNL Bucuresti: Mă aflu într-o casă aproape părăsită. Casa aproape părăsită este România

Violeta Alexandru, presedinte PNL Bucuresti: Mă aflu într-o casă aproape părăsită. Casa aproape părăsită este România AP Photo Andreea Alexandru

Violeta Alexandru, presedinte PNL Bucuresti, face o analiza a starii de fapt din Romania. Materialul postat pe pagina de facebook prezinta Romania ca pe un stat capturat.

„Mă aflu într-o casă aproape părăsită.

A spus Alexandra dispecerului de la 112 și polițiștilor.

Casa aproape părăsită este România. Peste patru milioane de români au plecat din țară. I-au alungat sărăcia, corupția, deznădejdea. Adică cu ceea ce asociem PSD!

Au dat legi care au scos infractorii din închisori. Consecința: violuri, tâlhării, crime. Au slăbit parchetele, au timorat magistrații. Au pus incompetenți și corupți la șefia poliției și a jandarmeriei. Cruciada lor împotriva statului de drept a paralizat și virusat toate structurile statului

Te îngrozești la gândul că românii au ajuns să aleagă între a pleca sau a fi potențiale victime.

Mă aflu într-o casă aproape părăsită.

O putem spune fiecare dintre noi uitându-ne astăzi în jur. De ani de zile, PSD sapă la temelia justiției. România nu respectă Directiva UE privind serviciul universal, UE solicitând tuturor statelor membre să asigure localizarea apelurilor la 112. Cu alte cuvinte, partenerii noștri europeni, huliți de PSD, vor să salveze viețile românilor și dau și bani pentru asta dar Guvernului Dăncilă nu este interesat.

Alexandra s-a luptat pentru viața ei. Așa cum se luptă românii de doi ani și jumătate pentru justiție și împotriva corupției. Alexandra a sperat că o va scoate cineva din casa groazei. Așa cum românii speră că vor scăpa din mlaștina PSD. Alexandra a fost mortal dezamăgită de reacția statului capturat de clanurile interlope, grupuri de interese, politicieni care pun cu cinism incompetenți în funcții publice. Românii îi datorează acestei fete curajoase de 15 ani demolarea mușuroiului de corupție și incompetență în vârful căruia stau termitele PSD.

Ne aflăm cu toții într-o casă aproape părăsită.

În acest moment, Guvernul PSD Dăncilă are cheile casei. Nu știu să o îngrijească și să o repare, se vede cum se prăbușește, zi după zi. Ne simțim sfidați de nepăsarea funcționarilor plătiți regește și cu gândul la pensionarea la 45 de ani cu pensie specială, de mii de euro.

Așa nu se mai poate.

Pentru toate tragediile pe care le putem opri prin competență și responsabilitate, voi fi în 10 august în Piața Victoriei, alături de români. PSD, mă poți gaza cât vrei, voi vorbi tare și răspicat până pleacă incompetenții din funcții. Mă opresc doar când curățăm această țară de minciună și incompetență.”

 

Sursa: .facebook.com/violetaalexandruoficial

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Violeta Alexandru, presedinte PNL Bucuresti: Mă aflu într-o casă aproape părăsită. Casa aproape părăsită este România

Cauta categorie