Iohannis : Trimite Guvernul în parlament pentru validare

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că el nu voa gira prin deciziile sale susţinerea acestui guvern. „Nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui guvern, nu doar pentru că şi-a schimbat componenţa politică, ci pentru că propunerile pe care le-am primit sunt pur şi simplu inacceptabile. Resping în integralitate remanierea propusă de premier”, a anunţat preşedintele. 

 "Actualul guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament, printr-o procedură pe care le solicit să o declanşeze. Dacă noua confirguraţie a Guvernului va trece în Parlament, eu le spun celor de la guvernare că voi rămîne ferm pe poziţia mea de apărător al valorilor democratice, al statului de drept (...) Nu voi permite PSD să-şi bată joc de România şi de români. Dacă noua configuraţie a Guverunlui nu va fi aprobată, îi asigur pe români că există soluţii corecte, democratice şi constituţionale pentru ca România să nu intre într-o criză profundă”, a declarat Klaus Iohannis. 
 Preşedintele a spus că, dacă toţi cei care consideră toxică actuala guvernare vor să dea dovadă de responsabilitate, atunci există suficiente voturi în Parlament care să susţină chiar o soluţie de tranziţie şi care să oprească dezastrul actual.
 
„Partidele de opoziţie, toate, trebuie să aibă o poziţie rezonabilă în caz de criză”, a subliniat Klaus Iohannis.
 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Iohannis : Trimite Guvernul în parlament pentru validare

Cauta categorie