Ludovic Orban: Obiectivul numărul unu al PNL este să pună punct acestei guvernări toxice.

Ludovic Orban vine cu precizari privind intrarea sau nu la guvernare a PNL.

Acesta dorește ca intrarea la guvernare să se faca în urma alegerilor anticipate, dar cu toate dificultățile constituirii unui guvern cu actuala configurație politica a parlamentului, PNLeste pregatit în orice moment sa iși asume guvernarea.

„Ce punem in loc?
Mi-aş dori un Guvern liberal care să pună ȋn practică programul nostru de guvernare şi viziunea noastră pentru dezvoltarea României. Prefer ca acest lucru să se producă după alegeri anticipate ca să nu fiu nevoit să apelez la niște parteneri care au girat guvernarea actuală. Cu actuala structură parlamentară, cu partide care provin din PSD sau care au girat guvernarea PSD, va fi foarte greu să ȋnchegăm un Guvern decent, deoarece ar fi nevoie de un program de guvernare care să fie susținut de toate partidele care participă ȋn Guvern.

În orice situație vom ajunge, ceea ce trebuie să ştie oamenii şi ceea ce eu am spus foarte limpede este că Partidul Naţional Liberal este pregătit în orice moment să își asume guvernarea.
Românii se pot baza pe noi şi trebuie să ştie că indiferent cât de greu va fi, Partidul Naţional Liberal are soluţii şi ȋn cei 144 de ani de existenţă nu a lăsat niciodată ţara la greu” este mesajul președintelui PNL transmis pe pagina de facebook a partidului.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Ludovic Orban: Obiectivul numărul unu al PNL este să pună punct acestei guvernări toxice.

Cauta categorie