O organizație locală a PNL și-a anunțat candidatul pentru locale. Vezi cine este candidatul la Primăria Slatina

O organizație locală a PNL și-a anunțat candidatul pentru locale. Vezi cine este candidatul la Primăria Slatina Sursa foto zf.ro

PNL continuă pe linia de înoire a partidului și dă o nouă lovitură de imagine. După Rares Bogdan la alegerile europarlamentare și numirea Violetei Alexandru la conducerea filialei bucureștene mutările au început și în teritoriu. 

În această seară, în ședința biroului de conducere a PNL Olt,  a fost desemnat candidatul formațiunii la Primaria Slatina la viitoarele alegeri locale din iunie 2020.

Acesta este un cunoscut analist politic, expert în comunicare politica,  Mario de Mezzo. 

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a PNL Olt printr-un clip video,  împreună cu Mario de Mezzo apare conducerea filialei și este anunțată lansarea acestuia în competiția electorală. 

Slătinean la a patra generație, așa cum se prezintă,  de Mezzo anunța că a venit timpul să se întoarcă acasă.

Mario de Mezzo a fost directorul naţional al Habitat for Humanity România de la 1 octomrie 2013. El a lucrat alături de echipa Habitat vreme de patru ani. Timp de trei ani a fost CEO al grupului editorial ALL şi a lucrat şi la Fundaţia Principesa Margareta, ca director executiv, între 2008-2011. 

 Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea precară a persoanelor din întreaga lume.

Este membru al Uniunii Editorilor din România, dar şi Preşedinte al Federaţiei Editorilor din România.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »O organizație locală a PNL și-a anunțat candidatul pentru locale. Vezi cine este candidatul la Primăria Slatina

Cauta categorie