Surpriză sau nu, Olguța Vasilescu mai vrea o dată la Primărie

Chiar dacă până la alegerile locale mai sunt 9 luni și electoratul este conectat la un alt scrutin electoral, cel prezidențial, partidele și politicienii își fac calcule și pentru alegerile din iunie 2020.
După ce liberalii au intrat în o competiție internă pentru desemnarea cadidatului la Primăria Craiovei și după revenirea în politică a fostului primar Antonie Solomon cel care a plecat din fotoliul de primar în pușcărie, iată că apar informații și de la PSD.
Dacă până acum tema lansării Olguței Vasilescu în cursa pentru Primăria Craiovei era discutată pe la colțuri, de acum acesta este lansată oficial, e drept deocamdata la acțiunile interne de partid.
Cum nu prea mai au prea multă treabă pe la București, cuplu Manda - Vasilescu nefiind în grațiile mai marilor partidului, aceștia au reluat munca la "firul ierbii" și de ceva vreme stau pe capu' organizație locale. 
Cum "viață" de partid a fost revitalizata, o mare ședința cu vreo 800 de activiști a fost un bun prilej de a anunța intrarea în cursa electorala din 2020 a Olguței Vasilescu. 
Cum nimeni nu a avut ceva împotrivă, nici măcar actualul primar sau altcineva de prin executivul primăriei care până acum se pregătea intens, se pare că lucrurile sunt clare.
Despre realizările, puține ziceam noi și mult mai multele controverse ale fostului mandat avem 9 luni de discutat.
Acum așteptam replica partidelor de opoziţie.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Surpriză sau nu, Olguța Vasilescu mai vrea o dată la Primărie

Cauta categorie