Pesediștii doljeni plâng după vremurile cand „Daddy” defila braț la braț cu ei

Deși au trecut mai mult de trei luni de când Liviu Dragnea nu mai este președintele PSD și a plecat pentru o vreme la odihnă, pesediștii din Dolj înca plang dupa vremurile cand acesta era șefu’ lor si defilau braț la braț.

Este deja de notorietata faptul că cei doi lideri social-democrați din Craiova, Manda și Vasilescu, au jucat in „Liga Mare” a politicii pe vremea când partidul, țara și guvernul erau conduse de Liviu Dragnea. Se vorbea chiar ca aceștia făceau parte din grupul din imediata apropiere a „Marelui Conducator”, grup în care erau luate decizii care priveau viitorul partidului si al guvernării, acolo unde erau împarțite perivilegiile și mai important BANII !

Cum acele vremuri nasc puternice nostalgii în „sufletele” înflacarate ale activiștilor din Craiova, cei care se ocupă de comunicarea online a filialei din Dolj se despart cu greu de amintirile frumoase.

Încă pe pagina oficială a filialei la profil tronează a poză cu Liviu Dragnea aflat la plimbare pe străzile Craiovei însoțit de Claudiu Manda si Olguța Vasilescu, e drept în cadru  apare și președintele CJ Ion Preoteasa.

preview

Pagina respectivă a adunat peste 12.000 de urmarotori, dar în ultima perioadă nu prea a mai fost actualizată. Ultima postare datează din 16 februarie când BPJ al PSD Dolj, în unanimitate, a votat candidatura domnului Claudiu MANDA la alegerile europarlamentare.

Sa fie doar o neglijența a comunicatorilor sau un mesaj pe care cei din Craiova vor sa-l transmita alegatorilor sau conducerii centrale a partidului?

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Pesediștii doljeni plâng după vremurile cand „Daddy” defila braț la braț cu ei

Cauta categorie