Ponta: Dacă până miercuri Dăncilă nu vine cu restructurarea Guvernului, PRO România votează moţiunea de cenzură

 Liderul PRO România, Victor Ponta, a declarat, luni, că, dacă până miercuri Viorica Dăncilă nu vine în Parlament cu restructurarea Guvernului, PRO România votează moţiunea de cenzură.
" Aşteptăm ca miercuri dna Dăncilă să vină cu formula de restructurare a Guvernului. Dacă nu vine miercuri (...), atunci e foarte clar că nu avem nicio altă variantă şi vom vota toţi parlamentarii PRO România moţiunea de cenzură pe care sper să o depună cei de la PNL şi USR”, a declarat Victor Ponta la Parlament.

„Referitor la faimosul pact pe care l-am primit de la dna Dăncilă, noi, cei de la PRO România, cam toţi am făcut parte din Guvernul din 2012 am reîntregit salariile, deci nu vom susţine niciodată tăierea de pensii şi salarii”, a mai declarat Ponta.

El a precizat că Viorica Dăncilă a spus că miercuri vine cu Guvernul restructurat.

„Dacă n u vine, atunci e foarte clar pentru noi că totul este un joc împotriva ideii de guvernare şi atunci vom vota moţiunea de cenzură”, a subliniat Victor Ponta.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Ponta: Dacă până miercuri Dăncilă nu vine cu restructurarea Guvernului, PRO România votează moţiunea de cenzură

Cauta categorie