Klaus Iohannis atac la adresa guvernării PSD la întâlnirea liberalilor din Oltenia

Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din Oltenia. Organizată la Centrul Multifunctional din Craiova, a doua zi după depunerea candidaturii, acțiunea de partid a fost un bun prilej de definire a liniilor de acțiune în lupta electorala. 
Iohannis nu a pierdut ocazia și a pus toate tunurile pe PSD, principalul oponent al acestui și al liberalilor în această campanie electorală. 

 "Am venit evident cu maşina de la Bucureşti. Am venit pe un drum pe care îl cunosc bine, drumul de la Piteşti la Craiova. M-am aşteptat sincer să găsesc undeva o bucată de drum rapid, de autostradă. De când sunt în politica PSD le promite oltenilor o bucată de drum rapid sau de autostradă care să lege Craiova de Piteşti. Dragii mei, acest drum evident nu este, dar în rest dacă ne uităm prin ţară PSD a realizat mii de km de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Autostrăzi promise nu avem. PSD de când ştiu eu promite cu bani europeni desigur acele spitale nmari, regionale. Aici în Craiova cunoaşteţi adresa acestui mare spital regional? Eu nu. Acum câteva săptămâni doamna ministru al Sănătăţii ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă, vă daţi seama ce bătaie de joc la adresa românilor? După ce au guvernat atâta timp acum ne spun că vor începe hârtiile. Spitale nu avem”, a spus, Klaus Iohannis, la Craiova, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din Oltenia.

 Şeful statului a vorbit şi despre şcolile aflate în comune, susţinând că, deşi PSD a promis că le va modenriza, acestea au rămas la fel.

„Am trecut venind încoace prin multe comune. M-aş fi bucurat să am informaţia că şcolile care au toaletele în spatele curţilor nu mai sunt, dar realitatea este alta, ele tot acolo sunt. Deci şcoli moderne nu avem. Pază pentru şcoli nu avem, manuale vor fi, veşnica explicaţie a PSD, că vor fi. Cred că nu e cazul să continui să număr tot ce nu avem. Eu pot să spun ce am, vă am pe voi.Pe scurt, PSD pentru România a fost şi este o catastrofă. Cum am ajuns aici? Cum am ajuns noi românii în această situaţie? Prin alegeri am ajuns aici. În decembrie 2016 PSD a fost ales cu un program care promitea românilor de toate. Atunci au promis şi salarii, şi pensii şi autostrăzi, spitale, şcoli, marea cu sarea şi au realizat nimic. În schimb au reuşit ei să îşi înşurubeze neamurile, prietenii, membrii de partid în multe, multe poziţii publice”, a adăugat Iohannis.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Klaus Iohannis atac la adresa guvernării PSD la întâlnirea liberalilor din Oltenia

Cauta categorie