Ovidiu Oprea,PNL Craiova: "În PSD întâi se vorbeşte şi apoi se gândeşte"


La sediul PNL a avut loc, astăzi,  o conferință de presă susținută de senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea, președintele PNL Craiova. Conferința de azi a fost o reacție la afirmațiile cu caracter xenofob ale demnitarului PSD Lia Vasilescu. 

"Afirmaţiile xenofobe ale Olguţei Vasilescu la adresa preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis, nu fac decât să demonstreze două lucruri: unul, că în PSD întâi se vorbeşte şi apoi se gândeşte şi doi, că nici măcar doamna Vasilescu nu doreşte ca Viorica Dăncilă să câştige aceste alegeri, făcându-i ca şef de campanie deservicii constante, disfuncţionalitate care ne bucură, dar nu se surprinde" a afirmat senatorul liberal în conferința de presă. 
"Intervenţiile agresive cu trimitere la originile etnice ale domnului Iohannis, în preajma căruia, se pare, doamna Vasilescu, din nou, nu se poate controla, justifică necesitatea războiului politic, cu membrii unei formaţiuni care, ani la rând, au încercat să controleze o ţară folosind constrângerea, minciuna, manipularea, jignirile, violenţele şi discriminarea. Deja, de două ori, prin vot, românii au dovedit că nu mai tolerează aceste comportamente. 
Pe de altă parte, cred că PSD-ul nu este un partid care poate fi reeducat, dar este un partid care s-ar putea odihni în umbră, pentru că în funcţiile publice a facut-o destul şi în dezavantantajul românilor. Doamna Olguţa Vasilescu trebuie să înveţe să accepte şi scorul înfrângerii, şi faptul că acest partid nu este stăpânul niciunei comunităţi oricât ar folosi frica şi minciuna drept instrumente. Atacurile verbale sunt însă obiceurile din fabricaţie ale PSD care,să fim serioşi, nu pot fi corectate după 30 de ani de utilizare intensă, dar care, iată, sunt şi vor fi taxate prin vot de populaţie" a continuat Mario Ovidiu Oprea. 

In aceeasi conferinta Presedintele PNL Craiova a precizat: "Domnul Iohannis nu a judecat niciodată felul în care românii au ales să-şi exprime votul democratic şi nici să-i pedepsească pe cei care pun ştampila împotriva sa, aşa cum, a făcut-o PSD de nenumărate ori, când rezultatele i-au fost nefavorabile. 
Este perfect adevărat că „s-a ajuns prea departe”. PSD este un partid nociv, duplicitar, care trebuia oprit, iar politicienii ca doamna Vasilescu demonstrează că nu pot scăpa de viciul urii, socialismului, bătăii de joc, atribute care i-au propulsat pe unii pe treapta de sus şi care le-au adus o notorietate al cărei preţ se plăteşte acum şi, implicit, pe 24 noiembrie. 
România va evolua şi va avea o dinamică bună fără PSD, în trendul firesc european, cu un preşedinte precum Klaus Iohannis care a înţeles să apere mereu interesele României, nu să le şubrezească. Vorbim de un preşedinte ales pe patru ori în Sibiu şi votat din nou pentru prima funcţie în stat de 3,7 milioane de români".

"Duminică, în turul decisiv pentru următorii cinci ani, îi chemăm din nou la vot, pe toţi doljenii, iar pe cei care au înţeles mesajul dreptei, dar şi pe cei care sunt încă nehotărâţi le amintim că trebuie să ducă până la capăt acest demers civic de a susţine un preşedinte real, nu prefăcut, corect, nu duplicitar, integru, nu pe post de marionetă, un preşedinte care s-a ţinut întotdeauna de cuvânt, nu s-a ascuns în spatele cuvintelor. 
România are nevoie de respectul care să fie reciproc între aleşii statului si alegători şi am încredere că această relaţie va funcţiona cu Partidul Naţional Liberal care are o altă conduită, alte valori şi ale viziuni" a fost apelul liberalilor către electoratul din Dolj.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Ovidiu Oprea,PNL Craiova: "În PSD întâi se vorbeşte şi apoi se gândeşte"

Cauta categorie