PMP Dolj merge pe mâna lui Iohannis

       Partidul Miscarea Populară  este consecvent și iși menține poziția in ceea ce privește  relația cu Partidul National Liberal.   PMP a contribuit decisiv la caderea guvernului Dăncilă  si instalarea guvernului PNL ,condus de Ludovic Orban.  PMP  a  făcut diferența , comportându-se ca un adevarat partid de opoziție și in același timp respectându-și  promisiunile. 
Pe 24 noiembrie 2019, voturile membrilor Partidul Miscaea Populara  vor merge  catre Klaus Iohannis .Duminica trebuie sa votam ! Nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem și să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrității din politică. 
În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur și simplu nu există decât o singura opțiune. Un vot rațional pentru o Românie care să rămână atașată valorilor euro-atlantice. 
Consiliul Executiv Judetean al PMP Dolj  salută  hotararea luată  de conducere  la nivel national si indeamnă pe cei 10200 de votanti care au acordat votul candidatului PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, sa voteze  Klaus Iohannis  in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »PMP Dolj merge pe mâna lui Iohannis

Cauta categorie