Sondaj pentru alegerile de la Primăria Capitalei., Orice candidat al Alianţei USR-PLUS o învinge pe Gabriela Firea

 

Vlad Voiculescu, susţinut de PLUS pentru a candida la Primăria Capitalei, a prezentat, marţi, un sondaj de opinie din care reiese că este la egalitate cu Nicuşor Dan, care are susţinerea USR Bucureşti pentru calitatea de candidat comun al Alianţei USR-PLUS.

 

Dacă Alianţa USR PLUS ar avea un candidat şi acesta ar fi Vlad Voiculescu, candidatul Alianţei ar câştiga la o distanţă semnificativă alegerile din Bucureşti dacă alegerile ar fi într-un singur tur. Procentul meu ar cu 7% peste cel al Gabrielei Firea. Vedem, de asemenea, în acest sondaj, că dacă Nicuşor Dan ar fi candidatul ALianţei, rezultatul ar fi acelaşi”, a declarat Vlad Voiculescu, în timp ce prezenta un sondaj de opinie.

Potrivit acestuia, cercetarea sociologică comandată de PLUS relevă că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Bucureştiului, 35% dintre respondenţi au arătat că ar vota cu candidatului Alianţei USR PLUS în persoana lui Vlad Voiculescu, în timp ce 28% ar vota cu Gabriela Firea, iar 23% cu candidatul PNL, Rareş Bogdan. 8% dintre respondenţi au răspuns că nu s-au decis/nu sunt siguri cu cine să voteze, în timp ce 6% au arătat că nu ar merge la vot.

Data limită până la care trebuie desemnat candidatul comun al Alianţei este 15 martie.

Sondajul a fost efectuat în perioada 4-19 decembrie 2019, la cererea PLUS, de Cult Research, care a realizat metodologia de eşantionare a datelor, colectarea şi raportul frecvenţelor. Datele au fost colectate prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing) pe un eşantion reprezentativ de 1.124 de bucureşteni cu drept de vot la alegeriler locale. Marja de eroare a eşantionului este de +/-2,9%, la un nivel de încredere de 95%. Metoda de eşantionare folosită a fost una aleatorie simplă.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Sondaj pentru alegerile de la Primăria Capitalei., Orice candidat al Alianţei USR-PLUS o învinge pe Gabriela Firea

Cauta categorie