A început sezonul transferurilor. Cupă de la ALDE s-a transferat la PMP

Deputatul Ion Cupa împreună cu mai mulți colegi din ALDE Dolj au decis să facă pasul către partidul fostului președinte Traian Basescu, PMP. Cum un parlamentar este la mare căutare în zilele acestea, când se fac și se desfac majoritați în Parlamentul Romaniei, Cupă rămâne pe aceeași poziție de președinte de filială, el fiind de astăzi noul președinte interimar al PMP Dolj, dar primește bonus și o poziție de Vicepreședinte național al PMP. Deocamdată marele perdant în aceasta mișcare este fostul președinte al PMP Dolj, Dan Paloiu, dar cum sezonul transferurilor este la început nu excludem o repoziționare și a acestuia împreună cu foștii săi colegi din PMP.

 

În continuare redam comunicatul de presă transmis în această după-amiază de deputatul Ion Cupă :
 

PMP este un proiect politic care are viitor”


 

Am decis să mă alătur, împreună cu marea majoritate a membrilor ALDE Dolj, proiectului politic al Partidului Mișcarea Populară. Nu a fost o decizie ușoară, pentru că atât eu cât și colegii mei am investit energie, resurse și multă încredere în ALDE, așa cum a fost el în primii trei ani de existență.

Totuși, cred cu tărie că aceasta este o decizie corectă, bazată pe evaluarea proiectelor în favoarea dezvoltării țării, pe care PMP le promovează.

Motivele care au stat la baza înscrierii mele în Partidul Mișcarea Populară(PMP) nu au legătură cu starea ALDE, cu experiențele trecute, ci cu faptul că acest partid, PMP, are cu adevărat o viziune politică și o strategie coerentă, adecvate realităților românești.

Nu mai este timp de pierdut. Toată experiența și toate resursele pe care le avem la dispoziție trebuie valorificate pentru a construi și consolida politici menite să accelereze dezvoltarea economică și socială a României.

PMP a demonstrat că este un proiect politic serios, întemeiat pe o viziune democratică de dreapta, atașat ideii de construcție durabilă. Un partid care nu vrea să fie implicat în scandaluri, campanii negative ori jocuri politice sterile care, în ultima perioadă, par a acapara scena politică din România. Un partid care promovează valori liberale și populare, afiliat celui mai puternic grup parlamentar european, cel al popularilor (PPE). Este un partid care a trecut toate examenele politice de la înființarea sa, o formațiune cu un leadership tânăr, modern, pragmatic, pregătit să promoveze soluții pentru dezvoltarea comunităților locale și a țării.

Alături de conducerea partidului și de colegii mei, vom iniția toate măsurile necesare pentru ca proiectele propuse să fie materializate în sprijinul românilor. Ele vor schimba semnificativ, în sens pozitiv, aspectul ţării şi viaţa tuturor cetăţenilor săi.

 

Mulțumesc conducerii PMP pentru încrederea acordată. Pozițiile de Vicepreședinte național al PMP, Președinte interimar al PMP Dolj și Coordonator al activității PMP din regiunea Olteniei mă onorează și mă obligă.

România are nevoie de acțiune și înțelepciune!

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »A început sezonul transferurilor. Cupă de la ALDE s-a transferat la PMP

Cauta categorie