Nicolae Giugea, PNL: Olguţa Vasilescu a creat în Primaria Craiovei serviciul ‘Unu și-un Sfert’

Deputatul PNL de Dolj, Nicolae Giugea, unul dintre liberalii care doresc să candizeze la fotoliul de primar al Craiovei, susţine că pentru 4 angajaţi ai Primăriei Craiovei există un al cincilea care are misiunea de ai spiona. Acest serviciu privat de informații care funcționează în Primaria Craiovei a fost creat din ordinul Olguţei Vasilescu.

Declaraţiile au fost făcute duminică, la Craiova, într-o conferinţă de presă.

La fiecare 4 salariaţi a apărut un al 5-lea, adus în exclusivitate de Olguţa Vasilescu, care are sarcina de a-i supraveghea pe ceilalţi patru: ce fac, ce semnează, cui dau like pe Facebook, a cui pagină pe Facebook o urmăresc, postările cui le urmăresc, cu cine discută, de ce discută atât...20 la sută din personalul Primăriei Craiova reprezintă serviciul , probabil, al Olguţei Vasilescu, nu are altă sarcină decât să supravegheze pe ceilalţi 80 la sută ca nu cumva să facă ceva ce n-ar şti Olguţa Vasilescu”, a spus Nicolae Giugea.

Liberalul susține că a aflat de existența acestiu serviciu de informații, pe care l-a denumit ‘Unu și un Sfert’, de la angajați din cadrul Primariei Craiova nemulțumiți de presiunea politică care este exercitat asupra lor și în scurt timp va aduce și probe.

Eu aş vrea să ştiu cât de largă este această exprimare pe care soţul doamnei Olguţa Vasilescu a folosit-o: < nu vom mai sprijini proştii în funcţii publice> . O fi aplicabilă şi la Craiova decizia aceasta sau e dincolo de Oltenia?”, a mai adăugat Nicolae Giugea.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Nicolae Giugea, PNL: Olguţa Vasilescu a creat în Primaria Craiovei serviciul ‘Unu și-un Sfert’

Cauta categorie