Turcan: PNL îşi doreşte în momentul de faţă alegeri anticipate. În rest, sunt chiţăieli pe la uşă

Vicepremierul desemnat Raluca Turcan afirmă, la RFI, că miniştrii PNL au parte de audieri maraton, în timp ce miniştrii PSD au avut parte de fiecare dată de audieri formale, "pe repede înainte". "PNL îşi doreşte alegeri anticipate. În rest, sunt chiţăieli pe la uşă", spune Turcan, referitor la acuzaţiilor reprezentanţilor USR privind un "blat" cu PSD.

"Audierile sunt fireşti, în spiritul şi în textul Constituţiei. Dacă PNL s-ar fi temut de această evaluare în comisiile de specialitate şi ar fi încercat o boicotare, prin neprezentare în comisii la audieri, PSD ar fi reclamat cu siguranţă neîndeplinirea procedurilor constituţionale şi parlamentare (...). Au fost audieri maraton, în timp ce de fiecare dată, la toate guvernele PSD, audierile în comisiile de specialitate erau pure formalităţi, pe repede înainte, unele dintre ele încheindu-se şi în câteva minute (...). Eu, ca vicepremier, sunt foarte mulţumită de activitatea colegilor mei miniştri”, a spus Turcan.

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Turcan: PNL îşi doreşte în momentul de faţă alegeri anticipate. În rest, sunt chiţăieli pe la uşă

Cauta categorie