A fost tranșată competiția internă din PNL. Liberalii au candidat la Primăria Craiovei

După o competiție internă cu 5 competitori și care a ținut aproape un an de zile filiala locala a PNL ca pe ghimpi, lucrurile au fost în final tranșate. 

Presați de conducerea centrală a partidului să ia o decizie, liberalii doljeni s-au întâlnit, azi, în ședința pentru a stabili candidații pentru alegerile locale din această vară. 
Astfel puși în fața realității, a se citi rezultatele cercetărilor sociologice, conducerea locală a partidului a luat decizia de a susține pe deputatul Nicolae Giugea drept candidat la Primăria Craiovei. 
Și pentru funcția de Președinte al CJ Dolj lucrurile au fost lămurite. Aici avem o însă o surpriză. Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica a făcut un pas în spate și a mandatat un coleg de partid pentru această misiune extrem de dificilă. Este vorba de Alexandru Gîdăr, actualul inspector adjunct al Inspectoratului Școlar de Învățământ Dolj. 

Dar lucrurile nu se opresc aici. Pentru că tendința verii 2020 este ca în marile orașe sa se meargă pe o candidatură comună a partidelor de dreapta,  liberalii doljeni au mandatat o comisie de negociere formată din cei doi candidați însoțiți de președintele Ștefan Stoica,  senatorul Mario Oprea și ministrul Ionuţ Stroe. 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »A fost tranșată competiția internă din PNL. Liberalii au candidat la Primăria Craiovei

Cauta categorie