Negocierile pentru unificarea dreptei la Craiova au eșuat. Vezi mesajul liberalului Nicolae Giugea

Negocierile pentru unificarea dreptei la Craiova au eșuat. Atât PNL, cât și PLUS vor avea candidați proprii. Am sperat până în ultima clipă că vom reuși să depășim divergențele dintre cele două partide. Este motivul pentru care nu am răspuns atacurilor, de cele mai ori suburbane, care au venit dinspre PLUS. De altfel, în toată această perioadă, două partide m-au atacat sistematic - PSD și PLUS. Pe diferite căi mi s-a transmis că principala piedică în calea alianței este persoana mea și, mai ales, atitudinea mea prea "combativă" față de PSD. Dacă prețul unei alianțe este să nu deranjăm PSD ul, atunci înseamnă că acea alianță nu merită făcută.
În continuare, în această campanie, adversarul meu este PSD ul și administrația coruptă pe care acest partid a impus-o în Craiova.
Nu voi ataca celelalte partide de dreapta și nu le voi raspunde atacurilor, chiar dacă acestea sunt mincinoase și suburbane. Vreau să scutesc electoratul de dreapta de spectacolul unor partide care, în loc să se unească, se păruiesc sub privirile amuzate ale PSD.
Ii chem alături de mine pe toți cei care vor să îndepărteze PSD de la conducerea Craiovei.
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Negocierile pentru unificarea dreptei la Craiova au eșuat. Vezi mesajul liberalului Nicolae Giugea

Cauta categorie