preview

PMP Dolj: Nu mai amanati solutiile pentru fermieri!

Cosmin Bosoancă, Vicepreședinte PMP Dolj:”Legumicultorii și fermierii au nevoie de sprijin acum, altfel riscăm să se ducă totul pe apa sâmbetei”

PMP Dolj cere încă o dată Ministerului Agriculturii să găsească soluții pentru ca legumicultorii din România să-și continue activitatea productivă. Cultivatorii de roșii din Dolj, ca de altfel din întreaga țară, întâmpină mari probleme din cauza reducerii drastice, de aproape 1000 de euro, a subvenției.

”Consider că guvernul ar putea acoperi diferența de bani pentru ca subvenția de 3000 de euro să fie achitată în întregime.Cultivatorii de roșii din Dolj asta așteaptă”- precizează Cosmin Silviu Bosoancă, vicepreședinte PMP Dolj.

PMP Dolj solicită deasemenea emiterea de către guvern a unui act normativ prin care ratele la credite si leasingurile luate de fermieri să fie amânate pentru o perioadă de 12-18 luni.
”PMP sprijină demersurile fermierilor care solicită sprijin acum din partea statului în condițiile în care mare parte a culturilor a fost distrusă de secetă. Această masură nu are un impact bugetar si ar fi de mare ajutor fermierilor care nu vor mai fi nevoiti să între in restructurare, să fie raportati la Centrala Riscurilor de Credit.Ar fi ajutați să evite intrarea lor în incapacitate de plată”- a mai precizat Silviu Cosmin Bosoancă.

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

preview

 preview

 

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »PMP Dolj: Nu mai amanati solutiile pentru fermieri!

Cauta categorie