18 organizatii din 8 judete s-au unit in reteaua Contract Romania

Nouă grupări civice au anunțat marți constituirea unei rețele naționale "Contract România" ce va fi deschisă tuturor comunităților organizate formal sau informal care cred în libertatea individuală și acționează pentru susținerea democrației liberale, statului de drept și drepturilor omului.

"'Contract România' reprezintă 18 organizații cuplate în nouă grupări civice din opt județe. Vrem să fim mai aproape de comunitățile care se nasc și se aliază spontan în aceste vremuri, în România. (...) Știm de ce ies oamenii în stradă, știm ce își doresc pentru România și ce vor să apere când ies în stradă, știm ce i-a făcut pe unii luni la rând să fie acolo. (...) Pentru că știm toate aceste lucruri și pentru că știm că e foarte posibil să ieșim din nou, să refacem vocea, ne-am gândit că acest lucru se face cel mai bine laolaltă. De aceea, am format 'Contract România'", a spus Diana Voicu, moderatoarea unei întâlniri ce a vizat lansarea oficială a rețelei civice.

 

Citeste tot articolul pe In Alert News (www.inalert.ro): 18 organizatii din 8 judete s-au unit in reteaua Contract Romania

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»18 organizatii din 8 judete s-au unit in reteaua Contract Romania

Cauta categorie