PSD pierde primaria Targu Jiu

Potrivit presedintelui BEJ Gorj, Ion Stanulescu, la nivelul municipiului Targu-Jiu, prezenta la vot a fost de 29,92%.

"In Targu-Jiu, candidatul PSD Popescu Aurel a obtinut 8.200 de voturi, 979 de voturi-Miruta Radu de la USR, 509 voturi-Ladaru Eduard de la ALDE, 359 de voturi- Gradinari Mari de la PMP, 12.203 voturi-Romanescu Marcel de la PNL, 1.091 de voturi a obtinut independentul Caragea Viorel si alte 250-independentul Caralicea Gheorghe. Procentul este 34,75% PSD, 4,14% USR, 2,15 % ALDE, 1,52% PMP, 51,72% PNL, 4,62% Caragea si 1,05 Caralicea. La circumscriptia Dragutesti, Butan Gheorghe (PSD) a obtinut 1.092 de voturi, Crac Ionut PNL - 87 de voturi, Covrig Ion PMP - 45 de voturi si Popescu Dumitru Ion ALDE - 1.719 de voturi. Procentul este 37,10% PSD, 2,96% PNL, PMP 1,52% si ALDE 58,41%", a declarat Ion Stanulescu.

"Sincer, nu ma asteptam la un asemenea rezultat si le multumesc targujienilor, le multumesc membrilor familiei mele de acasa si membrilor familiei mele politice pentru ca am fost sustinut si e cea mai mare surpriza pe care a avut-o Gorjul in ultimii 27 de ani. Niciodata nu s-a putut intoarce un rezultat de la 14% sa ajunga la rezultatul de asta-seara, indiferent cat va fi el. Este un rezultat istoric pentru Targu-Jiu si pentru partidul pe care il reprezint. Cred ca PSD a tratat cu indiferenta targujianul si, prin greselile facute de ei, si presupun eu, printr-o strategie corecta a mea in aceasta perioada de campanie electorala, am castigat Targu-Jiul si sufletele targujienilor mergand din casa in casa, lucru care de multe ori mi s-a imputat: de ce trebuie sa te duci sa ii deranjezi pe targujieni? Nu cred ca i-am deranjat si, prin felul meu de a fi si prin comportamentul meu, i-am convins sa vina la vot", a afirmat Marcel Romanescu.

El a adaugat ca "la modul cum evoluau lucrurile si dupa experientele anterioare, nu ma asteptam sa fie o victorie atat de lejera, dar de acum incolo incep sa fie dificile".

Fotoliul de primar al orasului Targu Jiu a ramas vacant dupa ce fostul edil Florin Carciumaru (PSD) a fost ales toamna trecuta senator. Florin Carciumaru a condus Primaria Targu-Jiu timp de 17 ani, incepand din anul 2000.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »PSD pierde primaria Targu Jiu

Cauta categorie