Ludovic Orban: Ii cer lui Grindeanu o demisia, pentru a

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut marti dimineata premierului Sorin Grindeanu "o demisie de constiinta", iar parlamentarilor social-democrati le-a solicitat sa nu voteze propunerile legislative introduse in mod "fortat", luni, pe ordinea de zi a mai multor comisii parlamentare.

"PSD tradeaza interesele fundamentale ale romanilor, pentru a-si rezolva rafuielile de clan din interiorul partidului. PNL se va bate cu toate armele impotriva trocurilor facute de clanul Dragnea cu cei de la UDMR. Facem, in acelasi timp, apel catre cel care se cramponeaza de functia de premier. Ii cer lui Sorin Grindeanu o demisie de constiinta, care ar putea impiedica savarsirea actului de tradare. De asemenea, in cazul in care Sorin Grindeanu nu intelege situatia si refuza aceasta demisie, le cer parlamentarilor PSD sa nu se contamineze de nebunia liderului lor si le cer sa nu voteze propunerile legislative introduse fortat pe ordinea de zi de presedintele PSD", a afirmat liderul liberal, intr-o declaratie acordata Agerpres.

El spune ca liberalii vor folosi toate mijloacele procedurale, legale si constitutionale pentru a impiedica adoptarea acestor propuneri legislative. 'PNL va lupta cu toate armele constitutionale si legale pentru a impiedica adoptarea acestor acte de tradare', a spus Orban.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Ludovic Orban: Ii cer lui Grindeanu o demisia, pentru a

Cauta categorie