ALDE Dolj: Alegeri interne în toate cele 111 organizații

ALDE Dolj lansează începând de astăzi procesul de alegeri la nivelul fiecărei organizații locale. Conform deciziei Congresului și a normelor regulamentare prevăzute în statutul ALDE, toate organizațiile din țară ale partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu trebuie să organizeze adunări generale de alegeri.
Deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj și vicepreședinte la nivel național al partidului consideră că acest proces intern va crește potențialul ALDE în Dolj.
”Rostul acestor alegeri este de a construi cele mai bune echipe politice în fiecare din cele 111 organizații ALDE din Dolj. Obiectivul nostru este de a promova mai bine ideile noastre, proiectele noastre pentru comunitățile locale, astfel încât la alegerile locale viitoare să obținem scoruri de peste 10% în majoritatea localităților din județ”.
Cu ocazia acestor adunări generale se vor centraliza toate problemele existente la nivelul fiecărei localități, urmând ca ALDE să prezinte propriile soluții pentru rezolvarea acestora.
Prima Adunare generală de alegeri va avea loc în organizația ALDE Malu Mare, organizație care are la acest moment doi consilieri locali în structura Consiliului comunal.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»ALDE Dolj: Alegeri interne în toate cele 111 organizații

Cauta categorie