Macron vine maine la Bucuresti: Intalniri cu Iohannis si Tudose si o vizita la Muzeul Satulu

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, care va efectua joi o vizita in Romania, se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose si va vizita Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti".

Macron va fi primit de Iohannis la Palatul Cotroceni, unde cei doi oficiali vor avea convorbiri tete-a-tete si oficiale, iar apoi vor sustine o conferinta de presa comuna. 

Potrivit Administratiei Prezidentiale, discutiile care vor avea loc la Palatul Cotroceni se vor concentra pe dezvoltarea si aprofundarea relatiei bilaterale de parteneriat strategic, precum si pe principalele subiecte aflate pe agenda europeana, internationala si de securitate. 

Cei doi presedinti vor vizita si Muzeul National al Satului, iar la finalul zilei presedintele Klaus Iohannis va oferi o receptie in onoarea omologului sau francez. 

Vizita presedintelui Frantei a fost convenita cu prilejul intrevederii avute cu Klaus Iohannis in marja reuniunii Consiliului European din 23 iunie. 

Emmanuel Macron efectueaza un turneu in Austria, Romania si Bulgaria, iar apoi va gazdui o reuniune cu liderii Germaniei, Italiei si Spaniei.

 
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Macron vine maine la Bucuresti: Intalniri cu Iohannis si Tudose si o vizita la Muzeul Satulu

Cauta categorie