Claudiu Manda: Vom organiza un miting de sustinere a PSD pe 9 decembrie, la Craiova

Senatorul social-democrat Claudiu Manda a anuntat ca pe 9 decembrie, la Craiova, va fi organizat un miting pentru a vedea in ce masura populatia sustine Guvernul si masurile aplicate de acesta, scrie Agerpres.
 
"In weekend ne-am intalnit, cei de la Dolj, cu toti primarii din judet si am hotarat sa facem miting pe data de 9 decembrie, probabil la ora 17,30 - 18,00, la Craiova, pentru ca am tot vazut ca sunt multi oameni care vin si in spatiul public si in strada. I-am vazut ieri pe domnul Ciolos si pe domnul Malin Bot, sustinatori ai diferitelor puncte de vedere, si vrem sa vedem daca sunt oameni care sustin si programul de guvernare, Guvernul, PSD si masurile pe care le-am luat, la un an de la alegeri", a precizat Manda, luni, la Palatul Parlamentului. 
 
El a subliniat ca manifestarea va respecta toate procedurile legale, fiind solicitat acordul autoritatilor locale. 
 
"Ramane sa vedem cati o sa iasa. La Craiova au fost in jur de 1.000 de oameni zilele trecute, cred ca o sa fie mult mai multi. (...) In primul rand vorbim de un an de zile de la guvernare, masurile luate de acest guvern si de aceasta majoritate parlamentara, de propunerile asumate in campania electorala si cate dintre ele sunt indeplinite, pentru ca vrem sa vedem, inclusiv noi, parlamentarii de Dolj, daca avem o sustinere in continuare a oamenilor care ne-au votat si sunt vreo 140.000 de oameni", a spus el. 
 
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Claudiu Manda: Vom organiza un miting de sustinere a PSD pe 9 decembrie, la Craiova

Cauta categorie