Klaus Iohannis de Ziua Nationala: "In prag de centenar este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate tara noastra"

Presedintele Klaus Iohannis afirma in mesajul sau de Ziua Nationala, ca 1 decembrie reprezinta idealul romanilor de a fi condusi de politicieni responsabili si integri.

"Dragi romani astazi este ziua noastra nationala, zi in care cu totii, oriunde ne-am afla, ne sarbatorim patria. In 1918 romanii au trait emotia reintregirii. De atunci, 1 decembrie reprezinta idealul nostru, ca natiune, de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera condusa de politicieni responsabili si integri. Acum in prag de centenar este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate tara noastra", afirma seful statului intr-un mesaj video postat, vineri, pe pagina sa de Facebook.

El subliniaza ca "numai impreuna, implicati si determinati, vom reusi sa construim o Romanie puternica si respectata in Europa si in lume".

 

>>> Vezi aici video cu mesajul presedintelui <<<
 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Klaus Iohannis de Ziua Nationala: "In prag de centenar este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate tara noastra"

Cauta categorie