Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier

Mihai Tudose si-a anuntat, luni seara, in sedinta CEx al PSD, demisia din functia de premier. Informatia a fost confirmata oficial de ministrul Agriculturii din Guvernul Tudose, Petre Daea, primul care a iesit din sediul PSD, dupa sedinta CEx. Tudose si-a anuntat demisia dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, ar urma sa asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid.

Mihai Tudose, la iesirea din sediul PSD: "Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul." Intrebat daca s-a dat jos din trabant: "Da."


Claudiu Manda a anuntat, luni seara, ca marti la ora 11.00 va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, pentru a nominalizarea noii propuneri de premier.

Dintre toti membrii CEx, au fost doar 4 voturi in favoarea demisiei si 4 abtineri, restul votand pentru retragerea sprijinului politic. 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politică »Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier

Cauta categorie