O analiză la rece A fost abandonată Laura Codruța Kovesi?

O analiză la rece

A fost abandonată Laura Codruța Kovesi? Este prima întrebare care se pune după aflarea veștii revocării acesteia.

Și eu fac parte din grupul care o susține pe șefa DNA. Însă, este foarte clar ca era singura soluție a preşedintelui. Ca nu a anunțat personal, mi se pare o greșeală de neiertat. Ar fi fost interpretat gestul ca fiind unul de obligativitate și nu de acceptare.

Dar, asumarea unei decizii de acest fel trebuia făcută la cel mai înalt nivel, presedintele Iohannis fiind unul dintre susținătorii LCK, cel puțin pana azi. Dar ce era de făcut? Cred ca mare lucru, nu. Trebuie sa ne gândim ca dacă președintele era suspendat,

n 30 zile Kovesi era demisa și se crea un culoar favorabil trecerii legilor de care penalul Dragnea are mare nevoie. Deci se prefigurează ca ar fi fost un sacrificiu.

Păcat, pentru ca dacă am fi avut un presedinte mai curajos și mai abil poate că nu eram azi în situația asta. Cred că a acceptat foarte ușor, fără sa clipească, cei trei premieri propuși de PSD în decurs de un an și jumătate.

Trei catastrofe nationale care reacționează la cel mai mic sughiț al lui Daddy. Ce e de făcut? Se pare că puterea ne revine nouă, poporului roman care trebuie sa reacționam atunci când Statul o ia razna,pe o singura voce, baritonala.

Rate this item
(0 votes)
Latest from Dan Paloiu
Login to post comments

More in this category:

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Opinii»O analiză la rece A fost abandonată Laura Codruța Kovesi?

Cauta categorie