Dan Barna, despre scrisoarea lui Giuliani: Așteptăm cu înfrigurare scrisoarea frizerului domnului Trump

Farmecul discret al lobby-ului bine plătit. Am văzut că Președintele Iohannis a primit o scrisoare de la Rudolph Giuliani, în prezent avocat al lui Donald Trump. Scrisoarea pare dictată de Liviu Dragnea cu câteva inserții fine de la deontologii Antenei 3. Este evident produsul unui serviciu de lobby. Un avocat, chiar și al Președintelui Trump nu are nici o competență și nici o atribuție în politica externă și în datul cu părerea despre asta”, afirmă Dan Barna, președintele USR, într-un mesaj pe Facebook.

Liderul USR adaugă că „poziția SUA a fost în repetate rânduri exprimată de mesajele Departamentului de stat și ale Ambasadei SUA la București și au fost în sens perfect contrar direcției pe care o imprimă dictarea din România semnată de domnul Giuliani”.

„Sunt convins că Președintele Iohannis așteaptă cu îngrijorare mesajele devastatoare care urmează probabil să vină de la frizerul și apoi de la bucătarul lui Donald Trump criticând activitatea domnului Augustin Lazăr. Înțeleg că scrisoarea a fost transmisă și domnului Dragnea. Este remarcabilul profesionalism american în care pui și clientul în copie ca să îi arăți că ai livrat...”, mai arată Dan Barna.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»Dan Barna, despre scrisoarea lui Giuliani: Așteptăm cu înfrigurare scrisoarea frizerului domnului Trump

Cauta categorie