Reveniri in politica, Crin Antonescu și Vasile Blaga s-au înscris în cursa pentru europarlamentare

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, și-a depus astăzi, la partid, candidatura pentru alegerile europarlamentare, a declarat pentru HotNews, liderul liberalilor, Ludovic Orban. „Salut decizia domnului Antonescu de a se înscrie în cursă”, a declarat Orban. 

Potrivit unor surse din partid, în aceste condiții Adina Vălean, soția lui Antonescu, ar urma să nu mai candideze. 

Vasile Blaga, fostul co-președinte PNL, a confirmat pentru Hotnews.ro că și-a depus deja, la rândul său, candidatura la europarlamentare. 

Fostul lider PDL și-a dat demisia din fruntea PNL și a renunțat să candideze la alegerile parlamentare din 2016, după ce în septembrie DNA a început urmărirea penală pentru trafic de influență într-un dosar legat de finantarea PDL în 2009. În octombrie 2017, Blaga a fost achitat de Tribunalul București, decizia nefiind definitivă. 

Pe 5 septembrie, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu ar fi rău dacă primele nume pe lista PNL a candidaților pentru alegerile parlamentare să fie „Ludovic Orban,Vasile Blaga și Crin Antonescu”.

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»Reveniri in politica, Crin Antonescu și Vasile Blaga s-au înscris în cursa pentru europarlamentare

Cauta categorie