Cuplul Manda

Vineri a avut loc sedinta Cex-ului PSD-ului, sedinta in care Liviu Dragnea a zdorbit opozitia din partid.

Inainte de acesta sedinta, in fiecare din cele doua tabere se numarau voturile, ambele isi evaluau sansele de victorie.

Pe surse, toate televiziunile prezentau harti cu apartenenta filialelor la una din cele doua tabere.

Cum declaratiile Olgutei Vasilescu au fost destul de explicite, filiala Dolj parea ca ‘’schimbase macazul’’ si era trecuta surprinzator(!!!) …  la ‘’pucisti’’.

Mai mult de atat, de la Dolj, veneau doua voturi in Cex, atat Claudiu Manda, ca presedinte de filiala judeteana, Dolj, cat si Olguta Vasilescu, ca vicepresedinte PSD sunt membri in Cex-ul PSD.

Cei doi, portivit unor surse din PSD, citate de stiripesurse.ro, ar fi complotat al?turi de "puci?ti". Ace?tia comunicau în mod constant cu Firea ?i Pandele ?i chiar au participat la o întâlnire a grupului anti-Dragnea din PSD.

Surpriza a venit in plina sedinta, cand Olguta Vasilescu, a atacat dur pe primarul capitalei, aducand ca probe chiar imagini din discutile cu aceasta purtate pe WhatsApp.

In final ei au votat in favoarea lui Liviu Dragnea si chiar daca voturile lor nu au fost decisive, scorul fiind net pro Dragnea, cei doi si-au asigurat un viitor in PSD-ul condus de acesta si de ce nu, poate au obtinut si un post de ministru pentru un apropiat a lor la iminenta remaniere guvernamentala.

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»Cuplul Manda

Cauta categorie