Este timpul pentru o victorie a baschetbalistilor de la SCM U !

Antrenorul coordonator al secției de baschet a S.C.M. “U” Craiova, Marius Toma, și jucătorii Goran Gajovic și Iurii Fraseniuc, au susținut joi, 31.01.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu B.C.M.U. Pitești, din etapa a III a, Locurile 1-6, a Ligii Naţionale, care va avea loc sâmbătă, 02.02.2019, ora 19:00, în Sala Polivalentă.

Marius TOMA, antrenor-cordonator SCM Craiova:

“Discutăm despre o partidă extrem de importantă pentru ierarhia viitoare a clasamentului, care poate oferi chiar și locurile finale pentru play-off. Este un meci extrem de important pentru două echipe care vor să dovedească faptul că își merită locul în Top Six. Detaliile din acest meci vor face diferența. Argeșenii au o echipă foarte bună, în revenire de formă, dar noi jucăm acasă și suntem pregătiți să ne luptăm până la finalul jocului. Va urma o perioadă ciudată, pentru că se va opri campionatul de două ori. După meciul de Cupă cu cei de la Mediaș din februarie, va fi o pauză de trei săptămâni, pentru ca apoi în luna aprilie să se oprească din nou campionatul pentru faza următoare din Cupa României. Trebuie să râmânem pe drumul nostru și să atacăm play-off-ul de pe cea mai bună poziție posibilă. Suntem pe locul patru, cu 3 puncte în fața celor de la Pitești și vrem să mărimim această distanță la 4 puncte după meciul de sâmbătă. În Top 6, oricine poate învinge pe oricine, iar acest lucru spune multe. Cel mai mult contează să avem un drum ascendent și după aceste opriri.”

Goran GAJOVIC, jucător SCM Craiova:

„Nu am început prea bine acest play-off, am pierdut primele partide, acasă cu Oradea și în deplasare la Cluj, dar sâmbătă vrem să ne întoarcem pe drumul victoriei pentru că avem nevoie de ambele puncte puse în joc pentru a ne clasa cât mai bine în ierarhie. Ne pregăm bine pentru această partidă, trebuie să oprim tranziția ofensivă și recuperările adversarilor, să facem un meci bun și să ne mulțumim fanii la finalul jocului, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Ne dorim revanșa cu Piteștiul, vrem să le arătăm că avem o echipă mai bună și că ne merităm locul din clasament. Este mai greu în deplasare, trebuie să fim foarte atenți la detalii. La Pitești am condus în marea majoritate a meciului, dar ei au fost mai receptivi și mi atenți pe final, iar acest lucru le-a adus victoria.”

Iurii Fraseniuc, jucător SCM Craiova:

“Cu Piteștiul trebuie să fim foarte concentrați în apărare, să nu le dăm ocazia să suteze prea des și trebuie să fim fizic pregătiți. Ne interesează să ne clasăm pe un loc cât mai bun în Top 6. Mereu ne gândim numai la victorie și așteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare la sală.”

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Sport»Baschet»Este timpul pentru o victorie a baschetbalistilor de la SCM U !

Cauta categorie