Simona Halep renunţa la turneul de la Palermo. Organizatorii sunt supăraţi şi profund dezamăgiţi

Directorul turneului de la Palermo, Oliviero Palma, a declarat, duminică, după ce Simona Halep şi-a anunţat retragerea de la competiţia italiană, că este profund dezamăgit, el precizând că românca a primit o scrisoare oficială în care i se preciza că nu va trebui să intre în carantină în Italia.

 

“Am aflat cu mare amărăciune decizia numărului doi mondial de a renunţa la participarea la Palermo Ladies Open. Ieri eram optimişti şi am informat staful Simonei Halep că sportivii profesionişti nu sunt obligaţi să intre în carantină. Ruggero Razza, responsabil regional pentru sănătate, căruia îi mulţumim pentru promptitudine şi claritate, i-a trimis direct lui Halep o scrisoare oficială în care îi explica faptuul că ordonanţa Ministerului Sănătăţii nu se aplică în cazul muncitorilor, astfel că nici în cazul jucătorilor de tenis profesionişti. Totuşi, staful lui Halep ne-a comunicat doar decizia finală, anulându-ne toate eforturile. Suntem supăraţi şi profund dezamăgiţi”, a afirmat Palma.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la Palermo Ladies Open, primul turneu organizat după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

"Având în vedere creşterea recentă a cazurilor Covid-19 în România şi îngrijorării mele cu privire la călătoriile aeriene internaţionale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi Ministerului italian al Sănătăţii pentru toate eforturile în numele meu", a scris sportiva, pe reţelele de socializare.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Sport»Simona Halep renunţa la turneul de la Palermo. Organizatorii sunt supăraţi şi profund dezamăgiţi

Cauta categorie