Craiova nu se dezminte, din nou peste 100 de puncte ... primite!

Fara antrenorul principal pe banca si parasite de suporteri, echipa de baschet a Craiovei, nu a reusit sa produca surpriza in jocul cu mult mai puternica U BT Cluj.

Daca in alte editii de campionat, partida cu Clujul, oferea recorduri de prezenta in tribune, de data acesta s-a bifat  un adevarat record negative, numai 500 de spectatori in tribune.

Cu toate acestea, in ‘’pofida’’ unui inceput mai slab de meci, Craiova revine in joc de la jumatatea primul sfert si castiga sfertul cu 31 – 28, iar putinii spectator incepeau sa aiba sperante.

Din sfertul doi incepe dezastrul pentru olteni, Clujenii isi impun jocul si lucrurile intra intr-un ‘’normal’’ nedorit pentru Craiova. Scor sfert doi 19 – 27 si la pauza Clujul este in avantaj pe tabela 50 – 55, fiind si in grafic pentru a depasi suta.

Nici sfertul trei nu aduce nimic nou, mai mult prapastia dintre cele doua echipe se adanceste, atingand in minutul 28 un maxim de 24 de puncte in favoarea ardelenilor. Final sfert trei 18 – 27 si inaintea ultimului act tabela arata 68 – 82.

Sfertul patru, aduce o revenire a Craiovei pe fondul relaxarii ardelenilor, scorul se strange ajungand chiar la 90 – 93 in minutul 37, dar echipa campioana mai lucida, mai experimentata si de ce nu mai bine sfatuita de pe banca, gestioneaza cu mult calm finalul de joc si se impune in final. Chiar daca sfertul este adjudecat de Craiova, 26 -23 este insufficient. Scor final 94 – 105.

 

Pentru Craiova cei mai eficienti au fost: Samules cu 26 puncte, Martinic cu 25, Siriscevic cu 20. JAnalizand caseta tehnica putem observa cu usurinta ca mare problema a Craiovei sunt ucatorii romani.

 

De la echipa din Cluj se remrca Sakic si Lasannah V Kromah cu 29 si respective 25, jucatori impotriva carora apararea Craiovei nu a gasit antidotul pe intreaga durata a partidei.

 

>>> Vezi clasament Ligii Nationale pe Jurnal de Sport (www.JurnaldeSport.ro) <<<

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Sport»Baschet»Craiova nu se dezminte, din nou peste 100 de puncte ... primite!

Cauta categorie